MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 24. 09. 2019.

Poziv na 14. Tovarnički jesenski festival

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

Općina Tovarnik i Odbor za provedbu festivala pozivaju na 14. Tovarnički jesenski festival, koji će se održati 27. i 28. IX. 2019. godine u centru Tovarnika.

U petak, 27. IX., u Vili Tovarnik u 15:00 sati održat će se Gospodarski forum o uzgoju graha, a u 16:00 sati u centru Tovarnika velika vatrogasna vježba. U večernjim satima je koncert Miroslava Škore.

U sklopu Festivala u subotu, 28. IX., održat će se brojna natjecanja: za najtežu bundevu, za najdužu tikvu, za najbolje skuhani zeleni grah i za najbolje skuhani pekmez. Pozivaju se sve zainteresirane fizičke i pravne osobe da se prijave na navedena natjecanja i osvoje vrijedne novčane nagrade.

Na Festivalu će, kao i do sada, sudjelovati veliki broj izlagača pekmeza, rakija, likera, vina, bundeva, meda, rukotvorina i drugih proizvoda, a predstavit će se i brojna kulturno-umjetnička društva. Po prvi puta održat će se i sajam poljoprivredne mehanizacije.

Po završetku natjecateljskog i kulturno-umjetničkog programa slijedi nastup Hanke Paldum. Za sve sudionike i posjetitelje festivala priređuje se prava kulinarska atrakcija: bik s ražnja, po promotivnoj cijeni, te besplatni kuhani grah.

Prijavnice za sudjelovanje u natjecanjima, kao i za štandove, mogu se preuzeti osobno u Općini Tovarnik ili na općinskoj web-stranici.

(Izvor: opcina-tovarnik.hr)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok