MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 03. 09. 2019.

Rad "Oazinog" šnajderaja (VIII/2019)

Prekrojene zavjesePrekrojene zavjese

"Oazin" šnajderaj djeluje kroz trogodišnji program "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U njemu "Oazina" krojačica Jelena Opačić-Matijević besplatno pruža usluge socijalno ugroženim i starijim osobama s područja Grada Belog Manastira.

I tokom osmog mjeseca 2019. godine "Oazina" krojačica krpila je i prepravljala garderobu i ostale stvari od tekstila koju su donosili "Oazini" korisnici: prekrojila je dvije zavjese i na njih našila traku te pokrpila jedan džemper. Za potrebe "Oazine" burze odjeće i obuće pokrpila je prsluk, trenerku, pidžamu i jastučnicu te našila zibzar na torbu.

Pročitano 263 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok