MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 30. 08. 2019.

"Oazina" žablja zabavna radionica za djecu

Žabe koje skaču i 'žabe gatalice'Žabe koje skaču i 'žabe gatalice'

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 30. VIII. 2019. godine, u zajedničkom prostoru Društvenog centra, održana je dvanaesta "Oazina" zabavna radionica za djecu s početkom u 18 sati. Kako je u to vrijeme opet bilo jako oblačno, na radionicu je došlo samo dvoje djece: Lora i Ognjen. Iz naslova ovog članka vidi se da su tema radionice bile žabe, koje su izrađivane od papira.

Prvi zadatak bile su žabe koje skaču. Pripremljeno je nekoliko nacrta za izradu takvih žaba, ali su djeca radila samo jednu vrstu koja im se dopala. Na iznenađenje voditeljice, najmanje je bilo zelenih žaba. Sve su bile raznobojne i jako su dobro skakale.

Drugi oblik žaba bile su "žabe gatalice". Izrađivane su od papirā, u koje su upisivani neki izazovi i zadaci: od računskih zadataka do izazova – lezi a pod, glumi macu i sl. Iako zvuči jednostavno, trebalo je jako precizno savijati papir kako bi žabe dobro ispale. Djeca su se lijepo zabavljala igrajući se, a radionica je trajala puna dva sata.

Zabavne radionice za djecu održavaju se u sklopu projekta "Nasilje baš nije fer", financiranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Radionicu je vodila Sandra Kušenić.

Pročitano 303 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok