MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 29. 06. 2019.

Sajam udruga Baranje na Slavonskoj televiziji

U subotu, 29. VI. 2019. godine, u večernjim vijestima Slavonske televizije emitiran je prilog u trajanju od 2:02 minuta o Sajmu udruga Baranje 2019., koji je održan istog dana na Trgu slobode u Belom Manastiru. Prilog su pripremili reporter Branimir Suhić i snimatelj Dominik Glavaš.

U prilogu je bilo riječi o belomanastirskoj Udruzi inovatora Baranje (izjavu je dao Tibor Boni), o Srpskom udruženju žena "Dukat" (izjavu je dala Ljubica Buha) te o likovno-kreativnim radionicama Mirovne grupe Oaza, koja je i organizator Sajma (izjavu je dala Ana Jeličić). Na koncu je emitirana i izjava "Oazine" projekt-koordinatorice Vesne Nedić, u kojoj je objasnila zašto se smanjuje broj udruga u Baranji.

Pročitano 981 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok