MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 23. 06. 2019.

Poziv na 18. Ivanjsku smotru folklora u Dardi

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

Program obilježavanja Dana Općine Darda – ponedjeljak, 24. VI. 2019.

  • 11:00 – Proslava crkvenog goda Župe rođenja Svetog Ivana Krstitelja. Sveta misa održat će se u Župnoj crkvi Svetog Ivana Krstitelja u 11 sati.
  • 18:00-19:00 – Besplatna konzumacija fiša i čobanca za mještane Općine na prostoru SRC-a Đola (pod šatorom). Fiš će pripremiti športska ribolovna društva "Amur" (Darda) i "Bjelica" (Mece), a čobanac Lovačko društvo "Fazan" (Darda).
  • 19:30 – 18. Ivanjska smotra folklora. Organizator je HKUD Darda, a u goste su pozvani da se predstave pjesmom i plesom: FA ''Bilje'', KUD ''Zrinski'' (Brodski Stupnik), KUD Ogranak Seljačke sloge (Lupoglav), KUD ''Radinje'' (Siče) i KUD ''Ante Evetović Miroljub'' (Veliškovci, Gat i Tiborjanci). Smotra će se održati na prostoru SRC-a Đola, a u slučaju lošeg vremena u Domu kulture u Dardi.
  • 21:00 – TS "Fijaker".
Pročitano 444 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok