MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 04. 04. 2019.

Potpisani ugovori s Gradom Belim Manastirom

Vesna Nedić i Petar Tokić (Grad Beli Manastir)Vesna Nedić i Petar Tokić (Grad Beli Manastir)U četvrtak, 4. IV. 2019. godine, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić u Gradu Belom Manastiru potpisala je ugovore o financiranju "Oazinih" projekata.

Grad Beli Manastir odobrio je tri projekta Mirovne grupe Oaza: dva u prioritetnom području Socijalna zaštita: "Besplatni topli obroci za starije i nemoćne osobe" – 70.000 kn i "Sajam udruga Baranje 2019." – 4.000 kn te jedan u prioritetnom području Kultura: "Grad Beli Manastir u Baranjskom leksikonu" – 2.000 kn. Za prvi "Oazin" projekt odobren je najveći iznos, no valja imati na umu, kao i prijašnjih godina, da se on u potpunosti koristi za kupnju toplih obroka i da se iz njega "Oaza" ne financira ni na koji način.

Odluka o raspodjeli sredstava za financiranje projekata i programa udruga u 2019. godini objavljena je 29. III. 2019. na "Oazinoj" web-stranici i može se vidjeti OVDJE.

Članak o tome objavljen je u Glasu Slavonije, što je također zabilježeno na "Oazinoj" web-stranici OVDJE.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok