MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 20. 04. 2019.

"Oaza" na Uskršnjem sajmu u Belom Manastiru

'Zekina kućica' na Uskršnjem sajmu'Zekina kućica' na Uskršnjem sajmu(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 20. IV. 2019. godine, održan je Uskršnji sajam u Belom Manastiru u organizaciji Turističke zajednice Baranje i Etnološkog centra baranjske baštine. Na sajmu su učestvovali mnogi lokalni proizvođači i udruge, među kojima je bila i "Oaza".

"Oaza" je na svom štandu izložila radove s likovno-kreativnih radionica za žene, koje se odvijaju u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje III", financiranog sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Bilo je tu mnogo raznih uskršnjih ukrasa – šaranih jaja, zečeva i čestitki. Osim tih radova, "Oaza" je izložila i svoju "Zekinu kućicu" (vidjeti i OVDJE), koja je djeci bila jako zanimljiva i mnogi su se u njoj fotografirali. Organizatori su također za djecu osmislili razne zabavne igre. U velikom gnijezdu djeca su mogla tražiti slatkiše (vidjeti i OVDJE).

Za "Oazinim" štandom bile su zaposlenice Jelena Opačić-Matijević i Sandra Kušenić, a štand su posjetile i "Oazine" kreativke Jadranka Kuduz i Mirjana Ćosić.

Dan je bio lijep i posjećenost na sajmu bila je velika. Ljudi su uživali u suncu i raznovrsnoj ponudi proizvoda, a posjetitelje je prekrasnom glazbom zabavljao Valentina Gyerek acoustic duo.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok