MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 13. 04. 2019.

Rad "Oazinog" šnajderaja (III/2019)

'Oazina' krojačica Jelena'Oazina' krojačica Jelena

"Oazin" šnajderaj djeluje kroz trogodišnji program "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U njemu "Oazina" krojačica Jelena Opačić-Matijević stoji na raspolaganju socijalno ugroženim i starijim osobama s područja Grada Belog Manastira.

Tokom trećeg mjeseca 2019. godine krojačica je korisnicima "Oazine" burze odjeće i obuće iskrojila i sašila 9 kuhinjskih krpa, pokrpila plahtu i jedne hlače, a osobama starije životne dobi iskrojila i sašila dva prekrivača te suzila i skratila tri suknje. Od platna koje građani doniraju "Oazinoj" burzi krojačica kroji i šije ono što je najpotrebnije za kuću (npr. kuhinjske krpe), a doniranu garderobu koja je uredna, ako je potrebno, zakrpi, promijeni "zibzar", doda koje dugme i sl.

Pročitano 204 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok