MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 29. 03. 2019.

Prva "Oazina" zabavna radionica za djecu

Izrada različitih oblika od kinetičkog pijeskaIzrada različitih oblika od kinetičkog pijeska(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 29. III. 2019. godine, s početkom u 17 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održana je prva zabavna radionica za djecu u sklopu projekta "Nasilje baš nije fer", financiranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Radionicu je održala Sandra Kušenić.

Na radionici je sudjelovalo osmero djece različitog uzrasta: Anja, Dorotea, Dunja, Franka, Ivan, Matko, Ognjen i Ozren. Radili su razne oblike od kinetičkog pijeska. Većina djece imala je i ranije priliku raditi s tim pijeskom pa im ništa nije predstavljalo problem. Uz početno ustručavanje i pažljivo oblikovanje pijeska po bojama, do kraja radionice inspiracija je proradila. Bilo je tu raznobojnih dvoraca, morskih životinjica, a čak i torti i kolača. Pred kraj radionice učesnici su dobili zadatak da naprave što više kule, a da se ne sruše. Iako je zadatak zvučao jednostavno, nije bio takav. Bilo je i onih koji su odustali jer im se kula rušila. Naravno, bilo je i upornih koji su uspjeli izvršiti zadatak.

Prema provedenoj evaluaciji, djeca su bila zadovoljna radionicom. Svi žele opet doći. Neka djeca su se već poznavala, a neka i nisu, ali ih to nije spriječilo da se druže i dijele potreban materijal. Druženje je bilo ugodno.

U nadi da će se idući put odazvati više djece, "Oazin" tim kreće u pripremu nove radionice. Svaka radionica bit će drugačija i, nadamo se, djeci zanimljiva.

Pročitano 212 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok