MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 01. 03. 2019.

Sandra Kušenić – nova "Oazina" zaposlenica

Projektna asistentica Sandra KušenićProjektna asistentica Sandra KušenićOd petka, 1. III. 2019. godine, u "Oazi" je počela raditi Sandra Kušenić iz Belog Manastira, dipl. inž. poljoprivrede. Kako smo već pisali (OVDJE), Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku odobrilo je "Oazin" projekt "Nasilje baš nije fer", a kroz taj projekt Sandra je zaposlena na pola radnog vremena kao projektna asistentica.

Inače, Sandra je već bila "Oazina" zaposlenica u tri navrata: 2003, 2008. i 2010. godine.

Svog prvog radnog dana Sandra se upoznala s trenutnim radom, aktivnostima i korisnicima Mirovne grupe Oaza. Prvi ju je u posao uveo Neno Radić, koji joj je pokazao kako se vodi "Oazin" pres-kliping, i to ne samo članaka s "Oazine" web-stranice, nego i novinskih članaka u kojima se "Oaza" spominje te članaka s drugih web-stranica i web-portala. Nakon toga zaposlenica Jelena Opačić-Matijević upoznala ju je s radom "Oazine" burze odjeće i obuće.

Na koncu joj je "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić dala i konkretan posao: pisanje izvještaja o provedenim aktivnostima s rezultatima tih aktivnosti za "Dostojanstveno starenje III", projekt koji uskoro završava.

Sljedećih dana i tjedana Sandra će raditi u stručnom timu, o čijem smo formiranju i edukaciji pisali OVDJE, zbog čega je zapravo i zaposlena.

Pročitano 176 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok