MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 02. 03. 2019.

Rad "Oazinog" šnajderaja (II/2019)

'Oazina' krojačica'Oazina' krojačica"Oazin" šnajderaj djeluje kroz trogodišnji program "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U njemu "Oazina" krojačica Jelena Opačić-Matijević stoji na raspolaganju socijalno ugroženim i starijim osobama s područja Grada Belog Manastira.

Kuhinjske krpe od reciklažnog materijalaKuhinjske krpe od reciklažnog materijalaTokom drugog mjeseca 2019. godine krojačica je korisnicima "Oazine" burze odjeće i obuće iskrojila i sašila10 kuhinjskih krpa, pokrpila troje helanki i jedne hlače, a osobama starije životne dobi iskrojila i sašila dvije zavjese te suzila jedne hlače, suknju i bluzu. Od platna koje građani doniraju "Oazinoj" burzi krojačica kroji i šije ono što je najpotrebnije za kuću (npr. kuhinjske krpe), a doniranu garderobu koja je uredna, ako je potrebno, zakrpi.

Pročitano 349 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok