MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 03. 02. 2019.

Anine likovno-kreativne radionice za žene (I/2019)

U prvom mjesecu 2019. godine, u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje III" Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održane su tri likovno-kreativne radionice pod vodstvom Ane Jeličić ponedjeljkom i utorkom od 18 do 20 sati (14, 15. i 21. I.), na kojima je bilo 9, 6 i 9 korisnica (što je ukupno 24 korisnice).

Nakon kratke stanke za blagdane i praznike, korisnice su jedva dočekale nova druženja, na kojima se pored rada uvijek i "fešta", odnosno nešto obilježava: nečiji rođendan, imendan, rođenje unuka i još puno toga. A što se samog rada tiče, radilo se oslikavanje stakla, odnosno staklenih tegli, koje će najvjerojatnije završiti kao poklon našim starim i nemoćnim osobama za nadolazeće praznike. I tako je, što u slavlju – što u radu, protekao prvi mjesec 2019. godine.

Napomena: U mjesecu prosincu 2018. godine Ana Jeličić nije imala ni jednu likovno-kreativnu radionicu pa zato nema ni izvještaja za taj mjesec.

Pročitano 313 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok