MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 02. 02. 2019.

Dostava besplatnih toplih obroka (I/2019)

Topli obrokTopli obrokProtekao je i prvi mjesec 2019. godine, a "Oazina" dostava besplatnih toplih obroka našim potrebitim sugrađanima nastavljena je i to zahvaljujući Gradu Belom Manastiru i Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku koji je financiraju. Tu socijalnu uslugu primalo je 29 korisnika – osoba starije životne dobi s područja Grada Belog Manastira, uglavnom bolesnih, nesposobnih za rad, kao i korisnika socijalne pomoći, kojima je ta vrsta pomoć od velike koristi.

Provođenje te socijalne usluge svojim savjetima i preporukama pomažu i stručne osobe Centra za socijalnu skrb Beli Manastir, kao i "proizvođač" i distributer toplih obroka, a to je belomanastirski Bistro "Kod Kaje", koji je u siječnju 2019. korisnicima pripremio 622 raznovrsna obroka. Na jelovniku su uglavnom naša poznata jela, kao grah, paprikaš, riba, rižoto, sarma, salate, tjestenine i drugi prilozi, što sve zadovoljava ukuse korisnika.

Pročitano 163 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok