MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 03. 01. 2019.

"Oazina" gimnastika za starije osobe (XII/2018)

Gimnastika za osobe starije od 60 godinaGimnastika za osobe starije od 60 godina(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

I tokom posljednjeg mjeseca 2018. godine, kao što je to bilo i u prethodna dva mjeseca, Nastavno-sportskoj dvorani u Belom Manastiru održavala se gimnastika za "Oazine" korisnice. Gimnastiku je i dalje organizirala udruga "Skok-klub – športska rekreacija i ples", a vodila ju je trenerica Ivana Major.

"Oazina" gimnastika održavala se svaki ponedjeljak, srijedu i petak od 17:30 do 18:30. Na nju je i u prosincu dolazilo 12 "Oazinih" korisnica iznad 60 godina starosti te su njima i bile prilagođene vježbe.

Gimnastika je za "Oazine" korisnice bila besplatna pa je i posjećenost bila veća. No, na žalost većine korisnica, ta aktivnost je prestala završetkom 2018. godine. Gimnastika je bila jedna od aktivnosti projekta "Dostojanstveno starenje III", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok