MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 30. 12. 2018.

Rad "Oazinog" šnajderaja (XII/2018)

Jelena Opačić-MatijevićJelena Opačić-Matijević"Oazin" šnajderaj djeluje kroz trogodišnji program "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U njemu "Oazina" krojačica Jelena Opačić-Matijević stoji na raspolaganju socijalno ugroženim i starijim osobama s područja Grada Belog Manastira.

Tokom dvanaestog mjeseca 2018. godine krojačica je "Oazinim" korisnicima popravila jedan "zibzar" i na jakni promijenila još jedan. Također je sašila pet jastučnica i dvije zavjese od doniranog materijala. Zavjesama i trima jastučnicama bordo-boje ukrasila je u božićnom duhu "Oazin" dnevni boravak, u kome se održavaju druženja starijih osoba.

Prostor za 'Oazine' dnevne aktivnostiProstor za 'Oazine' dnevne aktivnosti 

Pročitano 488 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok