MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 20. 11. 2018.

Poziv na edukacijsku radionicu o enigmatici

Arhivska fotografijaArhivska fotografijaU petak, 23. XI. 2018. godine, s početkom u 17:30 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra Mirovna grupa Oaza organizira edukacijsku radionicu "Ono što ne znamo i što znamo o enigmatici".

Radionicu će držati "Oazini" aktivisti Vesna i Jovan Nedić i "Oazina" volonterka Sonja Nedić. Kako se Jovan enigmatikom bavi već preko 50 godina, neke "Oazine" korisnice izrazile su želju da se u "Oazi" organiziraju enigmatske radionice. Poslije ove edukacije "Oaza" će povremeno organizirati takve radionice.

Planira se ovakav program edukacijske radionice:

  • okupljanje sudionika
  • predstavljanje predavača i sudionika
  • videoprezentacija "Što je enigmatika?"
  • videoprezentacija o enigmatima i što je potrebno da bi se bilo enigmat
  • kratka pauze
  • praktični dio (rješavanje uz upute i stručnu pomoć)

Sudjelovanje na edukacijskoj radionici je besplatno i otvoreno za sve zainteresirane. Slična radionica već je održana 9. XI. 2018. u Osijeku (vidjeti OVDJE).

Ova edukacijska radionica je jedna od aktivnosti jednokratne podrške "Opremanje prostora i jačanje kapaciteta udruge – za nove dnevne aktivnosti osoba treće životne dobi" Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok