MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 21. 07. 2018.

Dokumentarni film o manifestaciji "Hrvatska volontira"

Pogledajte dokumentarni filmPogledajte dokumentarni filmMirovna grupa Oaza primila je "posljednje priopćenje za medije" od Aide Ibrahimović, koordinatorice volontera i promotivnih aktivnosti u Volonterskom centru Zagreb. Prenosimo to priopćenje u cijelosti:

Vizualno doživite manifestaciju Hrvatska volontira 2018.!

Skupili smo sve dojmove, rezultate i vesele trenutke manifestacije te vam ih s ponosom predstavljamo! Pogledajte kratak dokumentarni film o volonterskim akcijama diljem Hrvatske!

I ove su godine građani diljem Hrvatske u sklopu manifestacije trenirali svoje srce na različite načine. Manifestacija je okupila 181 organizatora volontiranja, koji su u 70 gradova i općina uključili 4.218 građana volontera i proveli 288 društveno korisnih volonterskih aktivnosti u zajednici, poklonivši time 22.226 volonterskih sati.

Mi smo ih u svemu tome vjerno pratili ne bismo li javnosti što ljepše prikazali rezultate manifestacije na koje smo jako ponosni! Detaljan prikaz svih održanih aktivnosti provedenih u sklopu manifestacije „Hrvatska volontira“ pronađite ovdje.

Naša vrijedna snimateljska ekipa obišla je Hrvatsku uzduž i poprijeko i vještim okom svoje kamere popratila volontere i akcije te ih objedinila u kratkom filmu koji možete vidjeti ovdje.

Pogledajte ove vesele kadrove i uvjerite se koliko je pozitivnih vibracija ovogodišnja manifestacija potaknula! Možda i vas potakne da se sljedeće godine zavolontirate s nama J!

Veliki volonterski pozdrav i vidimo se dogodine!

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok