MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 15. 12. 2009.

Promocija "Baranjskog godišnjaka"

Promocija Baranjskog godišnjaka
A. Z. Lončarić, D. Taslidžić, V. Vazdar, N. Bračun
U utorak, 15. XII. 2009. godine, u organizaciji Turističke zajednice Baranje, održana je u Belom manastiru promocija knjige "Baranjski  godišnjak 2010." autora Vladimira Vazdara iz Belišća u izdanju "Print arta". Knjigu su predstavili recenzenti Antun Zlatko Lončarić i Davorin Taslidžić te  direktor Turističke zajednice Baranje Nenad Bračun. Knjiga je realizirana u suradnji sa svim baranjskim općinama i Gradom Belim Manastirom, a predgovor je napisao dr. Vladimir Šišljagić, župan Osječko-baranjske županije, koja je također podržala taj projekt. Kako se na promociji našalio autor godišnjaka Vladimir Vazdar, njemu je uspjelo ono što još nikome dosad nije – na projektu izdavanja godišnjaka ujedinio je sve baranjske jedinice loklane samouprave i tri postojeće turističke organizacije (iz Belog Manastira, Bilja i Draža).

"Baranjski godišnjak" na 132 stranice donosi niz tekstova o povijesti i sadašnjosti Baranje. Najvažniji dio sadržaja odnosi se na najavu većine kulturnih i turističkih manifestacija u Baranji u sljedećoj godini, a sadržaj je ilustriran s preko 170 fotografija. Već su počele pripreme za izdavanje Baranjskog godišnjaka za 2011. godinu. Predstavljanju knjige, koja će Baranju zastupatii na svim sajamskim priredbama u sljedećoj godini, prisustvovali su gradonačelnik Belog Manastira Ivan Doboš, gradonačelnik Valpova Leon Žulj, načelnik Općine Petlovac Drago Dominić te građani i predstavnici gospodarskog, kulturnog i društvenog života Baranje i okolice.
Baranjski godišnjak 2010
Zadnje korice
Baranjski godišnjak 2010
Naslovna stranica
Godišnjak se, po cijeni od 99 kuna, može nabaviti preko stranice portala Valpovština-info.
Pročitano 653 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok