MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 26. 06. 2018.

Rad "Oazinog" šnajderaja (VI/2018)

Zakrpane hlačeZakrpane hlačeU okviru trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira" djeluje i "Oazin" šnajderaj. U njemu gerontokrojačica Jelena Opačić-Matijević besplatno prepravlja i krpi odjeću za socijalno ugrožene i starije osobe s područja Grada Belog Manastira. Program financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Jastučići od - podgaćaJastučići od - podgaćaTokom šestog mjeseca 2018. godine gerontokrojačica je iskrojila i sašila 10 jastučnica i jastučića za stolice, jedan prekrivač i zakrpila troje hlača. Jastučnice je šila od različitih materijala s Burze, a jastučiće od tzv. štep-hlača ili – što bi radnici rekli – od podgaća. Na taj se način zbrinjava dio odjeće donirane "Oazinoj" burzi odjeće i obuće koju – zbog lošeg izgleda – nitko ne želi preuzeti.

Pročitano 264 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok