MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 02. 07. 2018.

Jelenine likovno-kreativne radionice za žene (VI/2018)

Ogrlice od umjetnog filcaOgrlice od umjetnog filcaU šestom mjesecu 2018. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su tri likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom i utorkom od 18 do 20 sati, a pod vodstvom Jelene Opačić-Matijević. Održane su 18, 19. i 26. lipnja 2018. godine, a na njima je bilo 9, 9 i 8 korisnica. Radionice se održavaju u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje III", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U ponedjeljak, 25. VI., bio je državni praznik pa radionica nije održana.

Izrada lutkica od čarapa i 'hulahopki'Izrada lutkica od čarapa i 'hulahopki'Lutkice se pune vatelinomLutkice se pune vatelinomLutkice za unučiceLutkice za unučiceNa radionicama su se izrađivale ogrlice od sintetičkog filca te lutkice od čarapa i "hulahopki". Lutkice su se punile vatelinom. Izrađujući lutkice, korisnice su se zaigrale i vratile u djetinjstvo. Bake su lutkice radile za svoje unučice, a ogrlice za kćerke ili snahe.

Napomena: Radionice koje je vodila Jelena Opačić-Matijević nazivali smo po inerciji "likovno-kreativnim radionicama za žene ponedjeljkom", iako su se one – za razliku od prijašnjih vremena – u posljednja tri mjeseca (III-V) održavale i ponedjeljkom i utorkom. Tako smo ih nazivali da bi se razlikovale od radionica koje je vodila Ana Jeličić, a koje smo, također po inerciji, nazivali "likovno-kreativnim radionicama za žene utorkom".

Pročitano 638 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok