MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 05. 12. 2009.

Božićni sajam u Petlovcu

Božićni sajam u Petlovcu
Oazin štand: Katica i Milka

U subotu, 5. XII. 2009. godine, u petlovačkom Domu kulture, održani su Božićni sajam, okrugli stol za poduzetnike i podjela paketića povodom blagdana Svetog Nikole. Sajmu se odazvalo 17-ak izlagača, među kojima je bilo i štand Mirovne grupe Oaza, koji su postavile Ana Jeličić i asistentice-volonterke Katica Stupar i Milka Kodila. Dan je bio prilično hladan, ali na sreću svih učesnika sve se odvijalo u zatvorenom prostoru pa "nije bilo zime".

 

Za djecu je priređen prigodan program pa roditeljima nije preostalo ništa drugo nego da u stopu prate svoje mališane i plaćaju njihove hirove: vožnju kolima svetog Nikole, vrtuljak, slatkiše, langošice i dr.

Štandovi su bili bogati, raznovrsni, ali nažalost više izložbeni, nego prodajni. No, to nije ni važno jer je atmosfera bila dobra, vesela, tako da su Anine asistentice-volonterke jednog trena čak i zaplesale. Oko 13 sati izlagači su spakovali svoje štandove i uz poneku zarađenu kunu i ugodno druženje okončali sajam u Petlovcu i već su u mislima bili na sljedećem, koji ih je sutradan očekivao u Karancu.

Božićni sajam u Petlovcu
Petlovački načelnik Drago Dominić i Oazina ekipa
Božićni sajam u Petlovcu
Gužva na sajmu

 

Pročitano 1452 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok