MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 02. 05. 2018.

Rad "Oazinog" šnajderaja (IV/2018)

Šivanje torbi od reciklažnog tekstilaŠivanje torbi od reciklažnog tekstilaU okviru trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira" djeluje i "Oazin" šnajderaj. U njemu gerontokrojačica Jelena Opačić-Matijević besplatno prepravlja i krpi odjeću za socijalno ugrožene i starije osobe s područja Grada Belog Manastira. Program financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Tokom četvrtog mjeseca 2018. godine gerontokrojačica je iskrojila i sašila tri torbe, našivala dugmad na jakne, popravljala zibzare te krpila helanke i hlače. Većina elastičnih hlača i helanki poderu se ili izližu između nogu. Koji centimetar se suze pa opet postanu čitave i nosive, a baš takvu garderobu (hlače i helanke!) veoma traže korisnice Oazine burze odjeće i obuće.

Isprobavanje sašivenih torbiIsprobavanje sašivenih torbi

Pročitano 336 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok