MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 01. 05. 2018.

Mirovna grupa Oaza u "Večernjem listu"

Naslov članka u 'Večernjem listu'Naslov članka u 'Večernjem listu'Na web-portalu "Večernjeg lista" objavljen je 1. V. 2018. godine članak Suzane Lepan Štefančić pod naslovom "Prva baranjska zaklada za udomljenu djecu" i nadnaslovom "Poticaji civilnom društvu i najpotrebitijima". U članku se ističe da je Grad Beli Manastir u 2017. godini izdvojio više od 1,4 milijuna kuna za socijalna davanja.

Također se navodi da je na području Grada Belog Manastira registrirano više od 140 udruga, a gradska uprava u 2018. pomaže u radu njih 70-ak te da će u 2018. godini biti isplaćeno 418.580 kuna za 43 projekta u kulturi, socijalnoj zaštiti i razvoju gospodarskih djelatnosti. Od tih projekata spominje se i projekt "Besplatni topli obroci za starije i nemoćne osobe" Mirovne grupe Oaza, koji se financira s 85.000 kuna i koji ima 35 korisnika.

(Cijeli članak može se pročitati ovdje)

Pročitano 509 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok