MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 09. 04. 2018.

"Oazine" dječje radionice (III/2018)

Izrada cvijeća od krep-papiraIzrada cvijeća od krep-papiraU trećem mjesecu 2018. godine održane su četiri dječje radionice u sklopu "Oazinog" projekta "Nasilje baš nije fer", kojega financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva. Radionice se održavaju u zajedničkom prostoru Društvenog centra u uobičajenom terminu petkom od 18 do 20 sati, a vodi ih Stela Fabijan.

  • Prva radionica (2. III. 2018) – Učestvovalo je troje djece (vani je padala ledena kiša te ih je bilo malo), a radionica je bila posvećena izradi cvijeća od krep-papira.
  • Druga radionica (9. III. 2018) – Učestvovalo je dvanaestero djece, volonterka Crvenog križa Berta Gubić improvizirala je razne ozljede i učila ih prvoj pomoći.
  • Treća radionica (16. III. 2018) – Učestvovalo je četvero djece, koja su igrala igrice na kompjuterima (Lukin portal).
  • Četvrta radionica (23. III. 2018) – Učestvovalo je troje djece, koja su pravila uskršnja jaja od papira.

Napomena: Na radionicama je bio mali broj djece zbog loših vremenskih prilika.Prva pomoćPrva pomoćDječja radionica u internet-klubuDječja radionica u internet-klubu

Pročitano 704 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok