MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 15. 11. 2017.

Majice za učenike OŠ Kneževi Vinogradi

Majica na leđima jednog učenikaMajica na leđima jednog učenikaZa potrebe aktivnosti "Veliki uče male" nabavljene su majice za sve učenike Osnovne škole Kneževi Vinogradi. Planirano je da se ta aktivnost održi na Međunarodni dan tolerancije (16. XI.) u sportskoj dvorani te osnovne škole, a u okviru "Oazinog" projekta "Nasilje baš nije fer".

Majice za sve učenikeMajice za sve učenike

U tri boje: bijeloj, narančastoj i žutojU tri boje: bijeloj, narančastoj i žutoj Aktivnost "Veliki uče male" sastoji se od šest uglavnom štafetnih igara, koje je osmislila "Oazina" vanjska stručna suradnica, učiteljica – mentorica Sofija Petrović. Planirano je da u tim igrama učenici iz različitih razreda budu podijeljeni u više mješovitih grupa. Stoga su i naručene majice u tri boje: bijeloj, narančastoj i žutoj.

Igrom slučaja, iako to nije planiralo, i učitelji će dobiti majice narančaste boje – i to njih 12, koliko ima i odjela u školi. Ovaj put grafička kuća "Fist" iz Borova, od koje su majice i nabavljene, "častila" je "Oazu" s 12 dodatnih majica.

Na majicama je odštampano ono što, prema oznakama vidljivosti projekta, treba pisati: ime projekta, logo donatora (Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva), logo provoditelja (Mirovna grupa Oaza) te imena partnera na projektu (Osnovna škola Kneževi Vinogradi i Osnovna škola "Dr. Franjo Tuđman" Beli Manastir).

Projekt "Nasilje baš nije fer" financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

Pročitano 986 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok