MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 08. 11. 2017.

"Nasilje baš nije fer" – Edukacija razrednika

Rad u krugu...Rad u krugu...U srijedu, 8. XI. 2017. godine, s početkom u 13 sati, u Osnovnoj školi Kneževi Vinogradi, a u sklopu "Oazinog" projekta "Nasilje baš nije fer", održana je edukacija za razrednike (ukupno njih osmero), koji će sa svojim učenicima od 5. do 8. razreda raditi radionicu o toleranciji. Na edukaciji su još bile školska pedagoginja Andrea Poljarević i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

... i dalje rad u krugu...... i dalje rad u krugu...Edukaciju i prezentaciju predložene radionice vodila je "Oazina" vanjska stručna suradnica, učiteljica – mentorica Sofija Petrović, koja je razrednike upoznala s načinom radioničkog rada. Planirana radionica provest će se u Tjednu tolerancije od 13. do 17. studenog 2017. godine. U tu svrhu razrednicima je podijeljen potreban materijal za rad u radionici.

Više voliš govoriti ili slušati?Više voliš govoriti ili slušati?Stanite lijevo ili desno od crte!Stanite lijevo ili desno od crte!Na kraju edukacije, zajedno s razrednicima, isplanirana je projektna aktivnost "Veliki uče male", koja će se provesti na Međunarodni dan tolerancije, 16. studenog, u školskoj sportskoj dvorani, za učenike od 1. do 8. razrada. Učenici će se u mješovitim skupinama natjecati u raznim zabavnim igrama i tako njegovati tolerantne odnose u praksi. Dogovorena je i podjela učenika po razredima u skupine za natjecanje te su utvrđena pravila igara koje će se provoditi.

Projekt financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

Pročitano 545 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok