MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 08. 11. 2017.

"Nasilje baš nije fer" – Edukacija razrednika

Rad u krugu...Rad u krugu...Rad u krugu...U srijedu, 8. XI. 2017. godine, s početkom u 13 sati, u Osnovnoj školi Kneževi Vinogradi, a u sklopu "Oazinog" projekta "Nasilje baš nije fer", održana je edukacija za razrednike (ukupno njih osmero), koji će sa svojim učenicima od 5. do 8. razreda raditi radionicu o toleranciji. Na edukaciji su još bile školska pedagoginja Andrea Poljarević i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

... i dalje rad u krugu...... i dalje rad u krugu...... i dalje rad u krugu...Edukaciju i prezentaciju predložene radionice vodila je "Oazina" vanjska stručna suradnica, učiteljica – mentorica Sofija Petrović, koja je razrednike upoznala s načinom radioničkog rada. Planirana radionica provest će se u Tjednu tolerancije od 13. do 17. studenog 2017. godine. U tu svrhu razrednicima je podijeljen potreban materijal za rad u radionici.

Više voliš govoriti ili slušati?Više voliš govoriti ili slušati?Više voliš govoriti ili slušati?Stanite lijevo ili desno od crte!Stanite lijevo ili desno od crte!Stanite lijevo ili desno od crte!Na kraju edukacije, zajedno s razrednicima, isplanirana je projektna aktivnost "Veliki uče male", koja će se provesti na Međunarodni dan tolerancije, 16. studenog, u školskoj sportskoj dvorani, za učenike od 1. do 8. razrada. Učenici će se u mješovitim skupinama natjecati u raznim zabavnim igrama i tako njegovati tolerantne odnose u praksi. Dogovorena je i podjela učenika po razredima u skupine za natjecanje te su utvrđena pravila igara koje će se provoditi.

Projekt financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

Pročitano 245 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok