MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 06. 10. 2017.

Radionica za proizvođače začinske paprike

Kliknite na plakat za veći formatKliknite na plakat za veći format

LAG Baranja, u suradnji s Kulturnim društvom "Laško" Lug, u sklopu tradicionalne manifestacije "Paprikafest", organizira i radionicu na temu: "Mogućnosti financiranja malih proizvođača začinske paprike iz mjera Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske i budućih natječaja Lokalne razvojne strategije LAG-a Baranja". Radionica će se održati u Lugu, 14. X 2017. godine, s početkom u 9 sati, u Mađarskoj kući, Ulica Šandora Petefija 148.

Na radionici će biti ukratko predstavljene sve mjere koje stoje na raspolaganju malim proizvođačima za uzgoj začinske paprike, sušenje, meljavu i pakiranje, ulazak u sustave kvalitete, kao i zajedničku prodaju, te kako LAG Baranja može pomoći da se dođe do raspoloživih sredstava.

Nakon radionice LAG Baranja će imati otvoren infopult, na kojem će zainteresirani proizvođači moći dobiti dodatne informacije i upute za pojedinačnu pomoć u pripremi dokumentacije za prijavu na pojedine mjere iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.godine.

LAG Baranja poziva proizvođače začinske paprike da svojim dolaskom i sudjelovanjem obogate radionicu i na vrijeme dobiju potrebne informacije o budućim natječajima i mjerama za male proizvođače. Uz ovaj poziv objavljuje se i detaljan program sa satnicom i rasporedom događanja na "8. Paprikafestu".

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok