MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 09. 09. 2017.

Rad "Oazinog" šnajderaja (VIII/2017)

Jelena Opačiuć-Matijević: novi tabureiJelena Opačiuć-Matijević: novi tabureiU "Oazinom" šnajderaju, koji djeluje kroz trogodišnji program "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", gerontokrojačica Jelena Opačić-Matijević reciklira robu iz "Oazine" burze odjeće i obuće koju nitko neće te besplatno prepravlja i krpi garderobu za socijalno ugrožene i starije osobe s područja Grada Belog Manastira.

Tokom osmog mjeseca 2017. godine šivale su se torbe i šeširići od starih sukanja te taburei od sukanja i hlača. U "Oazinu" burzu korisnice redovito dolaze bez torba i vrećica pa nemaju u čemu odnijeti dobivenu garderobu. Zato im se poklanjaju i platnene torbe, a taburee će biti poklonjeni osnovnoj školi za čitalački klub.

Pročitano 689 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok