MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 04. 08. 2017.

Rad "Oazinog" šnajderaja (VII/2017)

Jelena Opačić-MatijevićJelena Opačić-Matijević"Oazin" šnajderaj djeluje kroz novi trogodišnji program "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira". U njemu gerontokrojačica Jelena Opačić-Matijević besplatno prepravlja i krpi garderobu za socijalno ugrožene i starije osobe s područja Grada Belog Manastira te reciklira robu iz "Oazine" burze odjeće i obuće koju nitko neće.

Tokom sedmog mjeseca 2017. godine najviše su se šivale platnene torbe od sukanja koje su u Burzi ostale nepodijeljene. Naime, korisnice redovito dolaze u Burzu bez torbi i vrećica pa onda nemaju u čemu odnijeti dobivenu garderobu. Od muškog kućnog mantila, koji je u Burzi stajao duže vrijeme, napravljeni su peškiri za brisanje ruku, a od dijelova deke i podstave zimskog mantila napravljena su dva jastuka. Hlače širokih nogavica skraćivane su na bermude u skladu s toplijim vremenom i s današnjom modom.Peškiri od kućnog ogrtačaPeškiri od kućnog ogrtačaTorbe od sukanjaTorbe od sukanja

Pročitano 813 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok