Ispiši ovu stranicu
Subota, 29. 07. 2017.

Najava Belomanastirskog ljeta mladih

Kliknite na plakat za veći formatKliknite na plakat za veći format Belomanastirsko ljeto mladih 2017." trajat će od 4. kolovoza do 1. rujna, a službeno će početi kinoprojekcijom "Kraljica Egipta" u petak, 4. kolovoza, s početkom u 21 sat na Gradskom stadionu.

Kroz ljeto publika će imati priliku uživati i zabavljati se u raznim sadržajima kao što su kinoprojekcije, kazališne predstave te turnir u nogometu na pijesku. Kako ove godine nema prvenstava u nogometu, organizatori su odlučili organizirati svjetsko prvenstvo u Fifi 17, a sam program obogatit će komentator i miniturniri u stolnom nogometu. Za najspretnijeg igrača Fife 17 pripremljena je vrijedna nagrada: igraća konzola Sony PlayStation 4.

U nastavku ljeta održat će koncert duhovne glazbe i turnir u odbojci na pijesku, a poseban dan predviđen je za košarku. Kroz Dan košarke u programu će biti utakmica mlađih kategorija, turnir u basketu te natjecanje u tricama. Za natjecanja u nogometu na pijesku, odbojci te basketu također su pripremljene nagrade u obliku putovanja u popularne destinacije. A kako bi ljeto bilo što zanimljivije, poslije svakog događaja bit će after party!

Kao i prošlog, tako i ovog ljeta, i umjetnici će imati priliku pokazati svoja umijeća kroz izložbe i radionice na sajmu umjetnosti i kreativnosti "Baranja CreArt", koji će se održati u Etnološkom centru baranjske baštine. Za sam kraj organizirat će se biciklijada humanitarnog karaktera sa startom na glavnom belomanastirskom Trgu slobode, gdje će biciklijada ujedno i završiti. Kruna biciklijade i same manifestacije bit će "Rock & roll night"!

Na sva događanja ulaz je besplatan i nema kotizacije, a za natjecatelje i posjetitelje pripremljene su vrijedne nagrade.

Najnovije vijesti Jovan

Vezane vijesti