MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 08. 06. 2017.

Druženje sa štićenicima "Baranjskog sunca"

Doček na čistom zraku...Doček na čistom zraku...U četvrtak, 8. VI. 2017. godine, od 10 do 11 sati, u belomanastirskom Domu za starije i nemoćne osobe "Baranjsko sunce", a u sklopu "Oazinog" projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji", održano je još jedno druženje "Oazine" aktivistice Jelene Opačić-Matijević i "Oazinih" volonterki sa štićenicima Doma. U akciji su učestvovale tri volonterke: Donka Dvornić, Magdalena Nikolić i Snežana Kapular. Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

... i toplom suncu... i toplom suncuKružok za priču...Kružok za priču...... i stol za igru... i stol za igruDio domskih štićenika čekao je "Oazine" volonterke vani, sunčajući "stare kosti". Popričale su malo s njima: što ima novo, ima li koja nova bolest ili novi štićenik... Potom su volonterke ušle u dnevni boravak, gdje ih je čekao drugi dio štićenika, koji nisu htjeli izaći van jer su stigli s kupanja. "Ekipa" je već standardna: jedan stol je za "čovječe, ne ljuti", za kojim je čekala Violeta, zvana Vikica – najmlađa domska štićenica, a oko drugog stola bio je spreman kružok za priču: ima li novosti, je li netko bolestan i je li, ne daj bože, netko umro?

Glavni zabavljač za stolom bio je Toni, čovjek koji je čitav život radio sa ženama i šarmiranje mu ide od ruke. Bakice su se raspitivale i za druge "Oazine" volonterke koje ovaj put nisu došle: jesu li možda bolesne ili se s njima nešto dogodilo? Raspitivale su se i kuda su otišli raditi "Oazini" mladi volonteri, a svi su otišli u sezonu na more.

Pročitano 865 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok