MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 13. 04. 2017.

Baka Verica Parabak u "Koraku ka jednakosti"

U emisiji "Korak ka jednakosti" belomanastirskog Radija Banska kosa, koja je na programu bila u četvrtak, 13. IV. 2017. godine, s početkom u 17 sati, emitiran je razgovor novinarke Stane Nemet s najstarijom "Oazinom" korisnicom, 97-godišnjom bakom Vericom Parabak, koja živi u Domu za starije i nemoćne Beli Manastir. Razgovor je snimljen dan ranije za vrijeme druženja "Oazinih" volonterki i štićenika Doma (pogledajte ovdje).

Ta druženja održavaju se u okviru projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Emisiju smo postavili na YouTube pa je možete preslušati "klikanjem" na gornju sliku. Proslavu 97. rođendana bake Verice također smo zabilježili na našoj web-stranici (ovdje), ali i u zagrebačkom tjedniku "Novosti" (ovdje).

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok