MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 28. 02. 2017.

Rad "Oazine" praonice (II/2017)

Pranje rublja za 'Oazine' korisnice i za BurzuPranje rublja za 'Oazine' korisnice i za BurzuU drugom mjesecu 2017. godine u "Oazinoj" besplatnoj praonici u belomanastirskom Društvenom centru oprano je šest mašina rublja. "Oazina" praonica djeluje u okviru trogodišnjeg programa "Pomoć ugroženim Belomanastircima", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Nešto se pralo za "Oazine" korisnice, a nešto za "Oazinu" burzu odjeće i obuće. Naime, nakon što je otoplilo poslije prilično hladnog početka ove godine, neke korisnice počele su slati svoju odjeću na pranje, a dio garderobe donirane Burzi morao se "osvježiti" da bi se mogao ponuditi osobama koje su u potrebi.

Pročitano 620 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok