MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 24. 02. 2017.

Treća likovno-kreativna radionica u Petlovcu

Petlovačke 'fijolice'Petlovačke 'fijolice'U petak, 24. II. 2017. godine, od 18 do 20 sati, u petlovačkoj Udruzi žena "Fijolice" održana je treća (od šest) likovno-kreativna radionica u sklopu "Oazinog" projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Na radionici je bilo 11 korisnica, a vodila ju je Jelena Opačić-Matijević.

U prvom dijelu treće radionice korisnice su završavale privjeske od fimo-mase započete prošli put. Njih su prvo prelakirale, a dok su se oni sušili, od kože su rezale trake, na koje su kasnije objesile svoje privjeske. U drugom dijelu radionice izrađivale su ogrlice od traka, koje se mogu kupiti ili dobiti paranjem majica, a potom su ih ukrašavale dugmetima.Privjesci od fimo-masePrivjesci od fimo-maseOgrlice od trakaOgrlice od traka

Pročitano 916 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok