MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 20. 02. 2017.

Prva likovno-kreativna radionica u Batini

Nakit od šarenog papira i perli...Nakit od šarenog papira i perli...U ponedjeljak, 20. II. 2017. godine, u prostorijama Mjesnog odbora Batina održana je prva likovno-kreativna radionica za žene u okviru projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Radionicu je vodila Ana Jeličić, a na njoj je bilo 11 korisnica, članica Udruge žena "Batinarke", među kojima je bila i predsjednica Samela* Virag.

... primjeren džepu i godinama...... primjeren džepu i godinama...... umirovljenica i nezaposlenih žena... umirovljenica i nezaposlenih ženaIzrađivao se lijep, jednostavan nakit od raznobojnog papira i perli. Kako su i same korisnice primijetile, primjeren njihovom džepu i godinama, budući da su uglavnom umirovljenice ili nezaposlene. U koju god grupu spadale, vole naučiti nešto novo i međusobno se družiti uz priče i šale. Tako je bilo i ovoga puta, kada su – nakon uspješno odrađene radionice – vesele Batinarke proslavile zakašnjelo "Valentinovo" uz fine kobasice, kolače i neizostavnu – tombolu.Vesele BatinarkeVesele Batinarke

*) Predsjednica "Batinarki" stvarno se zove Samela.

Pročitano 846 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok