MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 16. 02. 2017.

LAG-u Baranja ugovor vrijedan 8,9 milijuna kuna

Matilda Copić, Tomislav Tolušić i Lidija DabićMatilda Copić, Tomislav Tolušić i Lidija DabićU četvrtak, 16. II. 2017. godine, s početkom u 14 sati, Ministarstvo poljoprivrede RH organiziralo je u Zagrebu svečano uručenje ugovora za 54 lokalne akcijske grupe (LAG) koje su odabrane na natječaju za stjecanje statusa certificiranog LAG-a u Hrvatskoj. Ugovorima se LAG-ovima dodjeljuju sredstva za provedbu lokalnih razvojnih strategija i za operativne troškove.

Ukupna vrijednost ugovorā na razini Hrvatske iznosi 463.096.945,70 kn za programsko razdoblje 2014-2020. godina. Ugovore su predstavnicima odabranih LAG-ova uručili ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić i Matilda Copić, ravnateljica Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR). Ugovor vrijedan 8.943.096,33 kn za provedbu Lokalne razvojne strategije Baranje za isto programsko razdoblje uručen je Lidiji Dabić, voditeljici Ureda LAG-a Baranja, koja je tim povodom, uime svih LAG-ova, dala posebnu izjavu za Hrvatski radio.Predstavnici hrvatskih LAG-ovaPredstavnici hrvatskih LAG-ova

(Opširnije: lag-baranja.hr)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok