MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 12. 02. 2017.

"Oazine" dječje radionice (I/2017)

Crtanje, izrada mozaika i pravljenje narukvica prijateljstvaCrtanje, izrada mozaika i pravljenje narukvica prijateljstva(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U prvom mjesecu 2017. godine održane su tri "Oazine" dječje kreativne radionice u sklopu projekta "Nenasilje je baš fora", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Radionice se održavaju u Društvenom centru petkom od 18 do 20 sati, a vodi ih Stela Fabijan.

Većina polaznika su djeca iz socijalno ugroženih obitelji pa na radionicama, uz niske temperature vani, nailaze na ugodnu i toplu atmosferu. Na radionicama su uglavnom crtali i radili mozaik uz pomoć kolaž-papira i ljepila te pravili narukvice prijateljstva. Na svakoj od radionica malo se popriča o pojmovima nasilja i nenasilja. Zanimljiva i zabavna bila im je igrica "Pogodi tko sam".

Pročitano 905 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok