MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 02. 01. 2017.

(Ne)zaboravljena Marijina narukvica

Kreativka Marija iz GrabovcaKreativka Marija iz GrabovcaBelomanastirski Društveni centar mjesto je raznih događanja: od edukacija, radionica, raznih seminara do slavlja i druženja. A kreativne radionice za žene mjesto su rada, ali i druženja, gdje se sklapaju prijateljstva, razmjenjuju iskustva, recepti, daju savjeti... Svaka radionica je priča za sebe. Korisnice su uglavnom s područja Belog Manastira i prigradskih naselja, ali im se znaju priključiti i korisnice iz drugih baranjskih mjesta. Tako je i s gospođom Marijom Marić, koja s vremena na vrijeme, kad joj to obiteljske obveze dopuštaju, dolazi iz Grabovca.

Narukvica je ipak dočekala svoju vlasnicuNarukvica je ipak dočekala svoju vlasnicuDruželjubiva je i lako se uključuje u rad. Jednom prilikom bila je na radionici izrade nakita, na kojoj je izradila ogrlicu, dok su se narukvice toga kompleta izrađivale na sljedećoj radionici, na kojoj, nažalost, nije bila. Ali da ne bi bila "oštećena", voditeljica radionice Ana izradila je i njenu narukvicu i sačuvala je do sljedećeg njenog dolaska, koji je uslijedio tek nakon nekoliko mjeseci. Marija je bila radosna i ugodno iznenađena tom gestom, dok je ostalim korisnicama to bilo normalno jer je na radionici solidarnost iznad svega.

Pročitano 1156 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok