MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 02. 12. 2016.

"Oazine" dječje radionice (XI/2016)

Izrada šnalica od dugmadiIzrada šnalica od dugmadi(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U jedanaestom mjesecu 2016. godine održane su tri "Oazine" dječje kreativne radionice i jedna radionica-parti. Održavane se u Društvenom centru petkom od 18 do 20 sati, a vodila ih je Stela Fabijan. Radionice su dio "Oazinog" projekta "Nenasilje je baš fora", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Odaziv djece je dobar i svaki petak ih je više. Radi se o socijalno ugroženoj skupini djece pa u "Oazi" provode vrijeme na toplom i sigurnom. Većina ih kod kuće nema kompjutere te obično dođu malo ranije da bi u "Oazinom" internet-klubu igrali igrice. Na kreativnim radionicama rađene su balerine od žice i salvetā te šnalice od dugmadi.

Posljednji petak u mjesecu već tradicionalno je rezerviran za parti, zapravo za dječju zabavu uz picu i sokiće, koja je za ovu novu generaciju malih korisnika bila nepoznanica i – iznenađenje. Vrlo lijepo su se zabavili i, naravno, uživali uz zakusku i muziku "di-džeja" Braneta.

Pročitano 781 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok