MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 10. 09. 2009.

Završetak radionica u Dramlju i evaluacija projekta

Završna svečanost u Dramlju
Evaluacija projekta za nezaposlene žene

U četvrtak naveče, 10. IX. 2009. godine, posljednjeg dana boravka "Oazine" ekspedicije (6 aktivistica i 20 korisnica) u odmaralištu Vili "Baranja" u Dramlju, "Oazine" aktivistice organizirale su završnu svečanost povodom dodjele potvrda o aktivnom sudjelovanju u projektu "Pomoć nezaposlenim ženama iznad 37 godina", koji je financirala Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva i koji je "Oaza" provela u partnerstvu s Gradom Belim Manastirom. Tom prilikom "Oazine" su aktivistice skuhale svečanu večeru (pohanu ribu i pomfri) – zašto su baš one kuhale večeru možete pročitati ovdje - a nakon večere sve su se žene, svečano obučene, uputile u obližnji restoran "Laterna" na desert, kavu i sokove.

Na početku druženja u restoranu, provedena je evaluacija radionica izrade baranjskih suvenira, kako onih održanih prethodnih mjeseci u Društvenom centru u Belom Manastiru, tako i onih održanih za vrijeme boravka u Dramlju. Poslije evaluacije, uz skromne poklone (čokolada i suveniri koje su same izradile) korisnicama su uručene potvrde o uspješnom sudjelovanju u projektu. Poklone i potvrde uručile su im voditeljica kreativnih radionica Ana Jeličić (na slikama lijevo) i voditeljica projekta Vesna Nedić (na slikama desno).

Završna svečanost u Dramlju
Oaza nas je iznenadila završnom svečanošću
Završna svečanost u Dramlju
Priznanje Savici Vujatović (u bijelom)

Voditeljica Nedić uručila je i priznanja za uspješno sudjelovanje u svim redovnim i izvanrednim aktivnostima projekta (kuhanje za veliki broj osoba, snalaženje u velikoj kuhinji) "Oazinim" aktivisticama Ani Jeličić, Dubravki Simendić, Sandri Kušenić, Snježani Stojanović i Steli Fabijan. 

Završna svečanost u Dramlju
Priznanje Rožiki Budimir (u sredini)
Završna svečanost u Dramlju
Priznanje Ljiljani Svet (u sredini)

Uz izjavu da se ponosi što se nalazi u takvom timu i u šaljivom tonu, voditeljica projekta na kraju je zamolila predsjednicu Upravnog odbora Dubravku Simendić da jedno takvo priznanje uruči i – njoj samoj jer je i ona učestvovala u svim redovnim i izvanrednim aktivnostima. Svečanost se završila u veseloj atmosferi, uz ples u kome su se neke žene pokazale kao pravi – majstori.

Završna svečanost u Dramlju
Priznanje Jelisavki Brnjevarac (u sredini)
Završna svečanost u Dramlju
Priznanje Snježani Stojanović (lijevo)
Završna svečanost u Dramlju
Veselo uz ples
Završna svečanost u Dramlju
U plesu neke su žene pravi majstori
Pročitano 1139 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok