MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 29. 12. 2016.

"Oazini" taburei za belomanastirski Vrtić

Ljiljana Tokić i Jelena Opačić-MatijevićLjiljana Tokić i Jelena Opačić-MatijevićKroz projekt "Od starog pravimo novo", kojega financira Grad Beli Manastir namjenskim sredstvima za sanaciju odlagališta, "Oazine" aktivistice pod vodstvom Jelene Opačić-Matijević izrađuju taburee od reciklažnog materijala, odn. od odjevnih predmeta koje korisnice i korisnici "Oazine" burze odjeće i obuće ne žele preuzeti. U četvrtak, 29. XII. 2016. godine, dva takva taburea poklonjena su belomanastirskom Dječjem vrtiću "Cvrčak".

Sedam dana ranije, taburei su poklonjeni i vrtićima u Kneževim Vinogradima i Dardi te područnom vrtiću u Petlovcu (vidjeti ovdje). "Oazine" aktivistice Jelena i Stela stigle su u "Cvrčak" koji minut prije 12 sati. U to vrijeme naši sugrađani Belomanastirčići bili su zauzeti ručkom pa je taburee, a vjerujte nam na riječ da nisu nimalo laki, primila ravnateljica Ljiljana Tokić. Taburei su odmah i isprobani, što se vidi na našoj slici, a djeca su ih isprobala odmah nakon povratka s ručka.

Pročitano 1087 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok