MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 01. 12. 2016.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (XI/2016)

(U svijetu mašte i kreativeU svijetu mašte i kreativeFotoalbum se može vidjeti ovdje)

U mjesecu studenom 2016. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su četiri likovno-kreativne radionice za žene utorkom od 18 do 20 sati kroz projekt "Dostojanstveno starenje", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih. Radionice pod vodstvom Ane Jeličić posjetilo je ukupno 49 korisnica.

Kreativke su na radionicama vrijedno radile božićne ukrase i druge prigodne suvenire u vidu oslikanih bočica i drvenih kutijica, koji su se našli na "Oazinom" sajamskom štandu povodom Dana Grada Belog Manastira i na Zimskom vašaru odn. "Čvarakfestu" u etnoselu Karancu, na kojem su i same bile. Posjetitelji navedenih događanja, istini za volju, više su razgledali i hvalili proizvode, nego što su ih kupovali, ali što se može, to je naša stvarnost.

A stvarnost je i to da "Oazine" korisnice bježe od takve stvarnosti u svijet mašte i kreative, što se vidi i iz priloženih slika. Dva sata ugodnog druženja i ćaskanja dovoljno je našim vjernim korisnicama da "napune baterije" za sljedećih tjedan dana, kad se ponovno nalaze u Društvenom centru.

Pročitano 894 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok