MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 11. 12. 2016.

Izlet u Beli Manastir

Beli Manastir, Trg slobodeBeli Manastir, Trg slobodeDruga nedjelja u dvanaestom mjesecu bila je lijep, ugodan, sunčan dan, kao stvoren za kraći izlet. Ponukani takvim vremenskim prilikama Mama i šestogodišnji Sin zaputili su se sami – jer Tata nedjeljom radi – iz Osijeka baš na takav izlet, i to kuda? U Beli Manastir! A kako? Vlakom, kojim se Sin još nije vozio.

Za vrijeme polusatnog putovanja preko Darde i Čeminca, kroz prozor su radoznalo promatrali baranjski krajolik, a u Belom Manastiru su uzduž i poprijeko propješačili Trg slobode, malo se okrijepili u lokalnoj pekari i kupili "buhtlu" za slučaj da Sin ogladni u povratku, malo se poigrali na dječjem igralištu u centru grada, malo posjedili na klupi među belomanastirskim brezama na već novogodišnje ukrašenom Trgu slobode, malo popričali s poznanikom koga su slučajno sreli i već je došlo vrijeme za povratak.

Nadamo se da će Mami i Sinu Beli Manastir ostati u lijepo sjećanju i da će nam doći opet. Ovaj put nisu npr. vidjeli ni Etnološki centar baranjske baštine, ni Šećeransko jezero...

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok