MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 11. 11. 2016.

Donacija Grada korisnicima toplih obroka

'Oazina' aktivistica Ana razvrstava hranu u jelonoše'Oazina' aktivistica Ana razvrstava hranu u jelonošeU petak, 11. XI. 2016. godine, na blagdan Svetoga Martina, svečano je proslavljen Dan Grada Belog Manastira. Uz proslavu Dana Grada bile su vezane mnogobrojne manifestacije, koje su se od 9. do 19. studenoga održavale na raznim lokacijama.

Jedna od njih, svečana sjednica Gradskog vijeća, na kojoj je potpisan Sporazum o prijateljstvu s američkim gradom Cambridgeom, održana je u gradskoj kinodvorani, uz prisustvo velikog broja gostiju. Nakon svečane sjednice, kako i dolikuje dobrom domaćinu, u predvorju kina priređena je bogata zakuska baranjskih delicija i vina.

Pet kg suhomesnatih proizvoda i siraPet kg suhomesnatih proizvoda i siraDodatak ponedjeljnom toplom obrokuDodatak ponedjeljnom toplom obrokuIako se gostima dopala ponuđena trpeza, nakon završetka na pladnjevima je ostalo podosta hrane, koju je Grad donirao "Oazinim" korisnicima toplih obroka. Na taj je način oko pet kilograma raznih suhomesnatih proizvoda i sira završilo u jelonošama 36 "Oazinih" korisnika kao "podebljanje" ponedjeljnog ručka i kao podsjetnik da se i u takvim prilikama misli na njih.

"Oaza" zahvaljuje Gradu Belom Manastiru uime svojih korisnika na lijepoj gesti.

Pročitano 922 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok