MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 07. 11. 2016.

Dostava besplatnih toplih obroka (X/2016)

Jabuke za primaoce toplih obrokaJabuke za primaoce toplih obrokaU mjesecu listopadu 2016. godine nastavljeno je pružanje "Oazine" socijalne usluge dostave besplatnih toplih obroka starijim i nemoćnim građanima Belog Manastira i prigradskih naselja, financirane sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih i Grada Belog Manastira.

U suradnji s Centrom za socijalnu skrb Beli Manastir i Crvenim križem Osijek pripremljeno je, dovezeno u Beli Manastir, a potom i podijeljeno 756 toplih obroka. Tim obrocima bar je nakratko zbrinuto 36 "Oazinih" korisnika, koji su uglavnom socijalno ugrožene osobe starije životne dobi, nerijetko bolesne, same i radno nesposobne.

Proteklog mjeseca korisnike je, pored redovnih toplih obroka koje dobivaju svakog radnog dana, tj. pet puta tjedno, ugodno iznenadila i vreća doniranih jabuka, koja im je dostavljena u subotu, 29. X. 2016. godine, na čemu su posebno zahvalni jer se osjećaju kao dio neke cjeline, a ne kao zaboravljena jedinka.

Pročitano 842 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok