MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 22. 09. 2016.

Predstava za pamćenje u Belom Manastiru

Mirela Videk, Zoran Pribičević i Iskra JirsakMirela Videk, Zoran Pribičević i Iskra JirsakU četvrtak, 22. IX. 2016. godine, u kinodvorani belomanastirskog Centra za kulturu prikazana je kazališna predstava pod naslovom "Sutra (ni)je novi dan" u režiji Ivice Bobana i u izvođenju mladih glumaca zagrebačkog Teatra EXIT: Iskre Jirsak, Mirele Videk i Zorana Pribičevića.

Zahvaljujući upravo njima i aktualnoj tematici: usamljenost, otuđenost, problemi sadašnjosti, strah od neizvjesne budućnosti, predstava u trajanju od dva sata protekla je u trenu. Mladi glumci svojom su izvrsnom glumom živopisno dočarali smiješno-tužne i potresne životne priče, koje su – prema riječima "Oazine" aktivistice Ane Jeličić koja je bila na predstavi – kod gledatelja, kojih je za živo čudo bio zavidan broj, izazvale paletu osjećaja od suza do smijeha. Svatko se mogao stopiti s jednim od likova i pronaći dio svoje životne priče. Jednom riječju, bila je to predstava za pamćenje i ugodno provedena večer.

Pročitano 893 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok