MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 13. 09. 2016.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (VIII/2016)

'Oazine' kreativke'Oazine' kreativke(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U mjesecu kolovozu 2016. godine održane su četiri likovno-kreativne radionice za žene utorkom u belomanastirskom Društvenom centru pod vodstvom Ane Jeličić, a u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje". Projekt financira Ministarstvo socijalne politike i mladih, a namijenjen je korisnicama starije životne dobi, koje u lijepom i ugodnom okruženju, s dostupnim materijalima, mogu iskazati svoju maštovitost i kreativnost.

U kolovozu su se na radionicama izrađivale ogrlice, kojima su se korisnice odmah uresile i hvalile, potom ukrašavali magneti te oslikavale torbe i boce, koje su se našle na štandovima proteklih sajmova i koje nisu ostale nezapažene. Zaista je lijepo vidjeti izrađene predmete, ali je još ljepše vidjeti zadovoljna lica kreativki, kao i biti dio te raspoložene skupine koja odiše pozitivom koja nam je itekako potrebna.

Pročitano 818 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok