MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 17. 08. 2009.

Dogradonačelnik na radnom sastanku u Društvenom centru

Radni sastanak u Društvenom centru
Stela Fabija, Nikola Redžep, Mirela Alagić
U ponedjeljak, 17. VIII. 2009. godine, belomanastirski dogradonačenik Nikola Redžep imao je u Društvenom centru radni sastanak s Mirelom Alagić, predsjednicom P.G.D.I.-ja, i Stelom Fabijan, predstavnicom Mirovne grupa Oaza. Na sastanku su dogovarane aktivnosti koje će organizirati Grad Beli Manastir i belomanastirske udruge da bi zajedno obilježili Europski tjedan mobilnosti (16-22. IX. 2009). Ove se godine taj tjedan održava na temu "Poboljšajmo gradsku klimu" s ciljem da se potakne javna svijest o potrebi akcije protiv zagađenja u urbanim sredinama. Uz Grad Zagreb u toj će manifestaciji sudjelovati tridesetak hrvatskih gradova, a među njima i Beli Manastir. Zasad nećemo otkrivati što se sprema u Belom Manastiru jer su dogovori još u toku, no spominje se – biciklijada.
Europski tjedan mobilnosti obilježava se svakog rujna od 2002. godine, a organizira ga Europska unija, direkcija DG Environment, s ciljem poboljšanja kvalitete života građana europskih gradova. Dosad se u te aktivnosti uključilo više od 2000 europskih gradova.
Pročitano 1012 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok