MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 29. 07. 2016.

Druženje starijih osoba u Kneževu

Katica, Katarina i ŠaćiraKatica, Katarina i ŠaćiraPoslije druženja organiziranih u srijedu i četvrtak, 27-28. VII. 2016. godine, u Kneževu je druženje organizirano i u petak, 29. VII., a u sklopu "Oazinog" projekta "Bolje sutra za starije osobe u Popovcu i Belom Manastiru", kojega financiraju zaklade Slagalica i Zajednički put sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Druženje je održano kod teta-Katarine, a na njemu su bile još i Kneževčanke Katica i Šaćira te Enis Ibrahimović, koordinator "Oazine" partnerske udruge "Svjetlo nade" iz Kneževa, koji je i organizirao to druženje. Uz kekse i sokove, na druženju su se "pretresala" lagodna lokalna događanja, ali je bilo riječi i o težim temama poput bolesti i liječenja.

Pročitano 595 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok