MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 09. 08. 2016.

Rad "Oazinog" šnajderaja (VII/2016)

Velika torba za korisnicu 'Oazine' burzeVelika torba za korisnicu 'Oazine' burzeKao što rekosmo u prethodnom članku, u "Oazinom" šnajderaju besplatno se prepravlja i krpi garderoba za socijalno ugrožene osobe s područja Grada Belog Manastira. Također se pokušava iskoristiti roba donirana "Oazinoj" burzi odjeće i obuće koja je za otpis ili koju nitko nije uzeo više od šest mjeseci. Od nje "Oazina" gerontokrojačica Jelena pravi svašta, ali najbolje "prolaze" jastučići i torbe.

Jastučići uvijek trebaju, ako ni za što drugo onda kao dekoracija, a torbe dobro dođu kad se ide u trgovinu. Torbe se poklanjaju korisnicima "Oazine" burze odjeće i obuće, a njihova veličina ovisi o količini garderobe koju korisnica ili korisnik uzme: veća torba za veću količinu i – obrnuto. "Oazin" šnajderaj radi u okviru projekta "Pomoć ugroženim Belomanastircima", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Pročitano 683 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok